Un nou scandal este pe cale sa izbucneasca in mediul online intre fostii concurenti de la emisiunea “Insula Iubirii”. In continuare, Hannelore este acuza ca este o persoana neasumata, iar acest lucru pare sa o deranjeze foarte tare.

Hannelore este una dintre cele mai controversate concurente de la “Insula Iubirii”. Atunci cand i-au cazut toate mastile, aceasta a inceput sa se victimizeze, lucru pe care il face si in prezent, neintelegand ca daca si-ar fi asumat la momentul potrivit ceea ce a vazut o tara intreaga, ea era mult mai apreciata si nu i se adresau atatea cuvinte jignitoare.

Mirela a acordat recent un interviu in care a vorbit despre niste lucruri evidente, cunoscute de toata lumea, iar Bogdan, actualul sot al lui Hannelore, a incercat sa ii ia apararea. Insa fara succes: “Vezi ca o judeci, mai bine te uiti in ograda ta, ca judeci pe altul si nu-i ok. Se zicea ca nu-i frumos sa se vorbeasca unul de altul si toate cele, dar vad ca si dupa emisiune unii se vorbesc pentru ce, pentru publicitate? Aşteptam sa am parte de sustinatorii Mirelei care imi spun sa nu ma iau de ea, dar nu pot, sa se ia de ea, Mirela tot de Mirela, sau sa se ia de mine.”

Acest lucru a fost greu de inteles de catre Mirela, pentru ca nu intelege de ce neaga lucruri atat de evidente, mai ales ca ea nu a mintit cu nimic: “Mi-as fi dorit sa aiba si mireasa ta macar inainte de nunta caracterul meu! Nu ai inteles nimic. Bogdan, se pare ca ceri publicitate prin aceasta interventie sau nu as vrea sa cred ca s-a luat si la tine: neasumarea!? E cronica. Stiam ca esti om fara caracter, dar nu credeam ca vei merge atat de departe. Si asta nu mai tine de Hanne.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here