Liviu Varciu a recunoscut dintotdeauna ca nu a avut o relatie normala fiica-tata cu Carmina, dar ca este hotarat sa recupereze timpul pierdut si spera sa nu faca aceeasi greseala si cu cea mica.

In urma cu putin timp, despartirea dintre Liviu Varciu si Anda Calin a fost pe buzele tuturor, acestia au uimit cu aceasta decizie, mai ales ca toate lucrurile conduceau catre ideea ca Liviu se va aseza pentru totdeauna la casa lui. Cei doi au anuntat ca se despart la cateva luni de la botezul micutei, dar ca isi vor creste fiica impreuna si ca nu va simti niciodata faptul ca cei doi sunt despartiti.

Acum, incearca din rasputeri sa recupere timpul pe care nu l-a petrecut impreuna cu Carmina cand era mica. Ii face toate poftele, nu exista sa ii spuna “nu” la ceva: a luat-o pe platourile de filmare, a dus-o in club, a lasat-o sa ii scrie cu spary pe peretele casei, iar acum a dus-o la un salon pentru a-si face tatuaj. Acest lucru il poate face doar un tata modern, pentru ca nu multa lume accept ca fiica lor sa se tatueze de la o varsta atat de frageda, dar sa mearga sa o duca personal.

Cei doi si-au facut acelasi tatuaj, iar artistul a incarcat fotografia pe retelele de socializare. Cum era de asteptat, reactiile nu au intarziat sa apara, iar oamenii s-au impartit in doua tabere: cei care l-au felicitat pentru decizia luata si cei care l-au blamat pentru ca micuta are inca o varsta frageda.

Pe bratul Carminei scrie: “As long as I’m living… (n.r.: Cat timp voi trai…)”, iar pe al tatalui ei: “… you will always be my baby girl” (n.r.: tu vei fi mereu fetita mea).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here