Oana Roman a povestiti recent, ca un omagiu adus lui Razvan Ciobanu, ca designerul i-a facut acum ceva vreme cea mai frumoasa rochie din viata ei. Desi in momentul in care ea a publicat imaginea a fost foarte apreciata, din declaratiile ei reiese ca in spatele imaginii statea multa tristete. IN acea perioada, in urma cu aproape 11 ani, Oana Roman trecea prin cea mai grea perioada din viata ei.

In anul 2008, Oana Roman era foarte slaba si facea furori, iar la nunta Adelinei cu Cristi Chivu a aparut intr-o superba rochie mov creata special pentru ea de catre Razvan Ciobanu. Se pare insa ca desi majoritatea femeilor radiaza in cele mai frumoase perioade din viata lor, nu este si cazul Oanei care spune ca era chiar in depresie.

Desi in fata camerelor ea parea ca se simte extraordinar, acum, dupa 11 ani, ea a recunoscut ca a avut nevoie chiar de ajutor specializat, de psihoterapie, pentru a putea trece peste starile pe care le avea in anul 2008.

”Imi spunea cineva de curand cat de frumoasa eram in rochia creatade Razvan Ciobanu pentru nunta lui Cristi Chivu, pentru ca eram și mult mai slaba atunci. Am fost cea mai slaba in perioada aia. Si blonda. Insa anii in care eu eram tunsa scurt, blonda si foarte slaba au fost cei mai nefericiti din viata mea”, și-a inceput povestirea Oana Roman.

„Am fost cea mai nefericita. Eram singura, nu aveam o relatie stabila, nu reuseam sa-mi gasesc drumul in viata si eram foarte trista. A fost o perioada in care eu m-am dus la psihiatru, eram macinata si framantata de foarte multe griji si probleme. A venit și divortul parintilor mei. Deci faptul ca eram slaba, frumoasa si blonda nu a ajutat la fericirea mea. Dimpotriva. Culmea, nu stiu de ce, a fost si o perioada in care, desi aratam foarte bine, nu atrageam. Fericirea nu sta in asta”, a completat Oana.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here