Scandalul dintre cantareata si barbatul care i-a devenit sot cu doar o luna in urma este din ce in ce mai aprins. Cei doi nu reusesc sa ajunga la un numitor comun, iar acest lucru genereaza discutii tot mai aprinse. La ultima discutie a fost nevoie de interventia politistilor pentru a calma spiritele.

Nimeni nu se astepta la aceasta despartire si in niciun caz atat de devreme. La nici o luna de la cununia religioasa, cei doi au anuntat ca se despart. Motivele invocate de Bianca au fost cele financiare si neintelegerile dintre ei. La auzul acestor vesti, Antonio a reactionat si a spus intregul adevar.

A vorbit despre neintelegerile create de mama Biancai la cununia civila, despre discutiile pe care le are in contradictoriu cu fratele ei, dar si despre neintelegerile dintre ei. Ce l-a deranjat cel mai tare a fost faptul ca a fost acuzat ca a plecat de acasa cu banii de la nunta, dar si cu bijuteriile din aur. Pozele facute la cateva zile de la despartire la un eveniment monden o infatisau pe Bianca purtand chiar bijuteriile pe care sustinea ca i le-ar fi luat Antonio din casa.

Sotul cantaretei sustine ca mariajul cu Bianca este un vis urat si isi doreste sa ajunga cat mai repede la divort, pentru a nu mai avea nicio legatura cu ea. Antonio isi doreste ca separarea sa se produca la notariat, pentru a fi cel mai usor pentru ambele parti, avand doar o luna de la casnicie, nu au bunuri de impartit. Insa cantareata se pare ca are alte planuri cu acest divort.

Antonio a vorbit pentru prima data despre ultimul scandal dintre ei: “M-am dus, ca aveam drum pe acolo, am vazut ca e deschis la magazin si am vrut sa vad cum fac cu divortul ca vreau sa scap cat mai repede de ea. Daca am renuntat la tot, la bani, la aur, nu mai am ce sa mai iau de la ea, am zis sa urgentez, ca la tribunal dureaza sase, sapte luni. Daca era o fata finuta, zicea bine domne, ne vedem maine, mergem la notar, iti aduc banutii tai. Partea mea de bani de la starea civila sunt la ea, nu vrea sa-mi dea banii. Minte cu nerusinare in continuare, nici nu m-am atins de ea.”

Mai mult, acesta o acuza ca nu are demnitate si se bucura la orice lucru primit de la persoanele care au vrut doar sa o ajute: “S-a bucurat la un robot de bucatarie, gandeste-te si tu. Atunci, dupa operatie, ne-a imprumutat mama un robot de bucatarie ca nu avea in casa, sa pot sa-i fac ce trebuia acolo, sa am grija de ea, mancare pasata si cand i-a cerut mama robotul de bucatarie inapoi ca ii trebuie, a zis pai e cadou. S-a bucurat la cateva sute de lei.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here