Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, pare ca are o relatie perfecta alaturi de sotia sa, Maria. Aceasta i-a fost dintotdeauna alaturi si mereu au pozat intr-o familie inchegata. Au impreuna doua fete, care deja le-au daruit nepoti, iar acum par mai fericiti ca niciodata.

Fostul predinte al Romaniei a fost dintotdeauna discret in ceea ce priveste viata sa de familie, atat pe cat a putut. Datorita functiei pe care a detinut-o in stat, atat Traian Basescu, cat si familia sa, au fost mereu in atentia presei. Fosta prima doamna a Roamniei a fost dintotdeauna o femeie discreta, care nu si-a dorit sa epateze prin nimic, ba chiar o prezenta extrem de placuta la bratul sotului sau.

Nici acum lucrurile nu s-au schimbat foarte mult, refuzand sa isi faca foarte mult aparitia in fata camerelor de filmat. Prefera compania familiei sale, iar de cand este bunica le dedica tot timpul liber.

Traian Basescu, in putinele dati in care a vorbit despre familia sa, a marturisit ca niciodata nu vorbesc despre politica acasa. Niciodata nu si-a dorit sa aduca problemele de la serviciu acasa si a considerat acest lucru o forma de respect fata de familia sa.

Cei doi sunt impreuna de peste 30 de ani si au acelasi ritual, pe care vor sa-l mentina pana la adanci batraneti: “Dimineata ne trezim intotdeauna la 7.00. La 7:15 suntem cu cafeaua in fata si cel putin o ora beau doua cani cu cafea. Pe una scrie “captain”. Eu intr-o parte, sotia de cealalta a mesei, vorbim. Dar niciodata despre politica. Ce face o fata, ce face alta. Pentru ca noaptea cand ajung acasa nu mai avem timp sa discutam.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here