Mirela a devenit cunoscuta prin participarea alaturi de Ionut, iubitul sau de la acea vreme, la emisiunea “Insula Iubirii”. Este unul dintre cele mai grele teste la care indragostitii isi pot supune relatia. Din pacate, cei doi au venit acolo pentru ca Ionut sa se poata afirma.

A fost foarte ciudat pentru toata lumea cum un om indragostit i-a dat papucii iubitei sale degeaba, dar imediat a acceptat oferta de a fi ispita in urmatorul sezon. Mirela a traversat o perioada foarte grea, mai ales ca a fost singura persoana care s-a intors singura din Thailanda. La inceput cei doi isi declarau o dragoste ca in povesti, insa, la cateva zile de cand au ajuns pe insula exotica, Ionut a dezvaluit ca el a vrut sa vina pentru aparitiile din ziare.

Cand a ajuns singura in Romania, Mirela a avut nevoie de o perioada de acomodare si sa isi puna gandurile in ordine. Sustinerea persoanelor din jurul sau au ajutat-o foarte mult, iar aceasta a luat decizia de a slabi si de a se schimba radical. Acum este o alta femeie, mult mai sigura pe ea, care va lupta sa realizeze tot ceea ce si-a propus in viata.

Se pare ca aceasta si-a intalnit barbatul visurilor ei, traieste intr-un apartament de lux, situat in resortul iubitului ei, Florin Tecar, si conduce o masina de zeci de mii de euro. Este foarte rasfatata de barbat, acesta nu se zgarceste cand este vorba despre cadourile pe care i le ofera iubitei lui.

Este un barbat romantic, care mereu o surprinde cu flori si bauturi fine si ar face orice sa o vada fericita. Sunt impreuna de trei luni si deja iau in calcul stabilirea datei nuntii in anul 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here