Valentina Pelinel nu este pe deplin fericita de cand sotul ei a fost nevoit sa plece iar de langa ea si copiilor lor. Pana cand Criti Borcea le va fi din nou alaturi, ea este cea care se ocupa de cei mici, insa nu isi neglijeaza nici viata ei mondena. Recent a fost prezenta la un eveniment monden si a uimit pe toata lumea cu silueta afisata dupa nasterea gemenelor.

Valentina Pestritu este un cunoscut fotomodel international, care a defilat pentru cei mai importanti designeri din lume, multi alegand-o sa le fie si imagine pentru anumite produse. Acest lucru i-a adus succesul pe plan international, insa atunci cand s-a indragostit de Cristian Boureanu ea a decis sa se mute inapoi in Romania.

Totul s-a schimbat insa dupa ce l-a cunoscut pe Cristi Borcea. Au trait o buna perioada o iubire imposibila, insa cei doi au renuntat la casniciile pe care le aveau pentru a-si da o sansa. Au impreuna 3 copii – Milan, in varsta de 3 ani si 2 gemene, care au cateva luni de la nastere.

Cei trei copii ai cuplului beneficieaza de toata atentia fostului fotomodel international, insa aceasta isi gaseste timp pentru a fi prezenta si la evenimentele mondene. A acceptat cu drag invitatia unei bune prietene, insa a uimit toti participantii cu silueta afisata.

Valentina a reusit sa slabeasca peste 20 de kilograme intr-un timp foarte scurt, afisandu-se cu un trup de invidiat.

Este o mamica foarte fericita, iar imediat dupa nasterea gemenelor a marturisit ca le-a ales cate un nume romanesc, dar si nume de circulatie internatinala daca se vor stabili intr-o alta tara:

“Maria o sa fie un nume, evident si un nume de sfant. Vor fi amandoua Maria. Aveam doua patuturi de la sora mea care are tot gemene. A aparut o ocazie, mi-a placut un proiect si o sa transform camera intr-una de printese.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here