Anamaria Prodan este una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri din Romania. Aceasta este cunoscuta publicului larg drept impresara, chiar una extrem de dedicata muncii sale si apreciata de toate persoanele cu care a colaborat.

In varsta de 46 de ani, aceasta este casatorita cu antrenorul de fotbal Laurentiu Reghecampf. Cei doi au impreuna un baiat, Reghe Junior cunoscut pentru publicul larg, insa nu este singurul sau fiu. Din casnicia anterioara pe care a avut-o cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, Anamaria mai are inca 2 fete: Rebecca si Sarah.

In ultima perioada de timp Anamaria a simtit ca este momentul sa faca o schimbare din punct de vedere fizic, caci kilogramele in exces incepeau sa isi spuna cuvantul, iar ea nu se mai simtea confortabil in pielea sa. La mai bine de un an de zile de cand a luat decizia, aceasta a trecut printr-o transformare radicala, iar cand pozeaza alaturi de fiicele sale poate fi usor considerata sora lor, nicidecum mama.

Se considera o femeie implinita, care a muncit foarte multe pentru a-si asigura confortul financiar de care se bucura azi. Pentru a-si putea permite orice moft, aceasta a fost nevoita de multe ori sa lasa familia pe plan secund si sa se dedice intru totul muncii sale.

Acesta este si secretul reusitei, confirmat din ultima declaratie a blondinei, in care isi exprima foarte clar punctul de vedere cu privire la femeile care stau acasa:

“Daca vrei sa faci si cariera, si bani, nu poti sa stai acasa si sa speli vasele. Adica n-as vrea sa se supere nicio doamna pe mine, dar eu sunt o altfel de femeie. De cariera. Eu am ales altceva!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here