“Vocea Romaniei” este una dintre cele mai urmarite si apreciate emisiuni difuzate de postul de televiziune ProTv. Producatorii si-au dorit sa faca o schimbare in sezonul precedent si au schimbat doi dintre jurati, in locul lor venind Irina Rimes si Andra.

Se pare insa ca Andra nu a fost ceea ce echipa de productie cauta, caci ea a rezistat un singur sezon la aceasta emisiune, iar acum va fi inlocuita. Acest lucru reiese din ultima postare pe retelele de socializare a lui Horia Brenciu. Caci da, el este cel care o va inlocui.

Zvonurile ca nu va mai fi prezent la emisiunea “X Factor” s-au adeverit, iar azi el a facut fericitul anunt. Insa el deja este obisnuit cu scaunul de jurat la emisiunea “Vocea Romaniei”, fiind prezent pe durata a mai multor sezoane in aceasta ipostaza, iar de 2 ori elevii sai au castigat trofeul.

Si-a propus ca acesta sa fie anul lui si abia asteapta sa inceapa auditiile:

“Dragii mei, m-am intors la Vocea Romaniei! Am parte de un nou inceput, unul plin de emotii pentru mine. Multumesc tuturor celor care mi-au fost alaturi profesional in ultimii 5 ani. Le multumesc Deliei (ma voi gandi din cand in cand la zambetul tau seducator), lui Carla’s Dreams si mai ales lui Stefan (imi va lipsi ritmul de rock’n’roll).

De azi, pornesc cu incredere pe un nou drum aparent cunoscut, dar plin de provocari. Salut cu entuziasm echipa de la Vocea Romaniei! Ma reintalnesc cu fratele meu, Zambaretul, de-abia astept s-o cunosc pe fermecatoarea Irina Rimes si sper sa am un dialog spumos cu Tudor… De Bartos, ce sa mai zic?! Chiar mi-a fost dor…

Concurentii mei au castigat de 2 ori Vocea Romaniei si sunt hotarat sa nu mai pierd niciun trofeu. Daca ma uit la toti anii de televiziune, din 1993 incoace, trag o sigura concluzie: sunt un tip norocos. Recunosc asta! Viata mea e un montagne rousse. Si-mi place!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here