Ioana Tufaru a reusit cu usurinta sa devina o persoana controversata. Desi provine dintr-o familie buna, mama sa fiind o celebra actrita si interpreta de muzica usoara, fiica sa a fost mereu in antiteza. Aceasta s-a afisat de nenumarate ori cu o imagine neingrijita, cu foarte multe kilograme in plus si fara placerea de a munci pentru a-si castiga existenta.

Desi au incercat nenumarate persoane publice sa o ajute, in amintirea mamei sale, aceasta a refuzat de fiecare data si a gasit motive pentru a nu merge la serviciu. Intre timp, Ioana l-a cunoscut pe Ionut si s-au mutat impreuna la el acasa, alaturi de tatal barbatului.

Cum cei doi nu aveau un venit stabil, acestia ii furau constant bani din portofel tatalui lui Ionut, iar scandalurile intre cei trei erau la ordinea zilei, asa ca socrul Ioanei a decis sa ii dea pe amandoi afara din casa, desi femeia era insarcinata.

Fara a avea un acoperis deasupra capului, cei doi au dormit pe banci in parc pana cand Gigi Becali le-a sarit in ajutor si le-a facut cadou o garsoniera. Acesta i-a multumit la acel moment milionarului, insa in ultima perioada aceasta a avut probleme cu vecinii si a decis ca este momentul sa apeleze din nou la Gigi Becali pentru a face rost de o alta casa:

“Ne-am mutat tot in “ograda” domnului Becali, sa spun asa, dar in alta zona. Am plecat din Berceni, in Preciziei, Militari. E mult mai bine aici dintr-o sumedenie de motive. In primul rand, aveam problema transportului pentru ca de la Aparatorii Patriei trebuia sa luam un autobuz care ba venea, ba nu venea. Hai, poate as fi acceptat si asta, daca nu erau vecinii extrem de galagiosi.

Luca nu se putea odihni cum trebuie, asa ca am mers la Pipera, la biserica, sa ne intalnim cu domnul Becali si i-am spus pasul nostru. El a luat imediat atitudine pentru ca tine la Luca, si ne-a mutat in Militari. Garsoniera este putin mai mare, zona este foarte linistita, oamenii sunt mult mai civilizati, iar gradinita celui mic este relativ aproape de casa. Deci, numai avantaje.”

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here