In cateva saptamani de stat impreuna la ferma, Brigitte si Florin Pastrama au trecut de la agonie la extaz. Cei doi au avut o cearta puternica aseara, iar bruneta i-a adresat o serie de jigniri barbatului.

Totul a plecat de la faptul ca Brigitte a votat cu Catalin Morosanu, iar acest lucru i-a infurat foarte tare pe “banditi”, iar Kamara si-a luat rolul in serios si ii dicta lui Florin Pastrama ce trebuie sa faca in relatia cu Brigitte. Cantaretul a fost foarte vehement in fata lui Florin, caruia i-a pus conditii si ii spunea cum sa se comporte atunci cand o vede pe fosta sotie a lui Ilie Nastase.

Iar Pastrama a ascultat de Kamara, facand ceea ce i-a dictat el. Planul a functionat pana cand Brigitte i-a confruntat pe “banditi” si le-a marturisit celorlalti ca ea a votat cu Catalin Morosanu pentru ca asa i-a zis Florin, nu ca asta a fost ideea ei.

Otilia si-a dat seama ce prostie a facut cand l-a sustinut pe Kamara si a vrut sa ii ceara scuze lui Brigitte, insa aceasta nici nu a vrut sa o asculte, ci a parasit imediat camera.

Florin Pastrama si-a dat seama ca fosta sotie a lui Ilie Nastase s-a suparat foarte tare si a rugat-o sa il asculte, insa a urmat o serie de jigniri din partea brunetei:

“Tu pentru mine nu mai existi. Nimeni nu isi bate joc de mine. Nu ma cunosti, baiatule. M-ai pierdut deja. Nu plec!… Cu tine nu am ce sa mai vorbesc. Am fost la toalete si le-am facut bijuterie. Niciuna nu face curatenie. Iti bati joc de mine? Nu ma mai intereseaza de tine. Comportamentul tau nu este pentru mine.

Nu pot sa cred ca am vrut sa stau cu o persoana ca tine. Iesi! Sarpe! Am votat cu oamenii tai. Cine m-a sustinut pe mine ieri? Ramai cu oamenii tai! Vreau sa uit ca te-am cunoscut!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here