Bianca Dragusanu pare ca si-a gasit linistea alaturi de Alex Bodi si pare ca au trecut peste toate divergentele pe care le-au avut in trecut, caci ei au trecut cu bine peste doua despartiri, iar acum petrec ca o adevarata familie.

Bianca si Alex Bodi petrec acum ca o adevarata familie, alegand sa lase in urma toate discutiile in contradictoriu si certurile pe care le-au avut prin intermediul media. Daca la numai trei luni de la relatie, cei doi s-au despartit, iar Bianca a preferat sa plece din vacanta de Craciun pe care o avea planuita cu milionarul.

Primul gand al lui Alex Bodi a fost sa isi cheme fosta nevasta sa ii fie alaturi de Revelion, chiar i-a daruit si un inel de logodna. Cand toata lumea ii vedea mai fericiti ca niciodata, Alex Bodi a decis sa se intoarca la Bianca, astfel ca el a plecat dupa frumoasa blonda pana la Istanbul.

Barbatul a reusit sa o convinga pe Bianca sa se intoarca la ei, apoi au hotarat sa treaca la urmatorul pas al relatiei lor si sa se mute impreuna. Insa minunea nu a tinut mult, caci cu cateva zile inainte de ziua blondei s-au despartit.

Si-au aruncat cateva rautati prin intermediul presei, iar de aceasta data impacarea l-a costat scump pe Alex Bodi, care a chestuit cateva mii de euro pentru o excursie pe care si-o dorea blonda.

De atunci, cei doi par mai fericiti ca niciodata. Cum Alex Bodi este catolic, iar sarbatoarea Pastelui este cu o saptamana mai devreme, cei doi au ales o locatie insorita pentru a se bucura de sarbatorile pascale.

Ei s-au intalnit in celebra statiune Marbella, acolo unde sarbatoresc Pastele Catolic impreuna cu amicul si partenerul de afaceri al lui Bodi, croatul Josip, care este catolic. Din grup mai fac parte fiica lui Bodi, precum si fiica si iubita lui Josip.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here