Gabriela Cristea si Tavi Clonda se pregatesc sa devina parinti pentru a doua oara, insa barbatului nu ii este usor sa ii suporte toanele de graviduta sotiei sale. 

Pana a ramas insarcinata pentru prima data, prezentatoarea TV a cheltuit foarte multi bani si s-a chinuit ani de-a randul. Nu isi mai incapea in piele de fericire atunci cand a aflat ca este insarcinata pentru prima data, insa nu se astepta sa devina mama atat de repede pentru a doua oara. Avea in plan sa faca acest lucru abia cand micuta crestea si deja mergea la gradinita pentru a-i fi mai usor sa cerasca cel de-al doilea copil.

Acum, toti ce isi doreste este ca viitorul copil sa fie sanatos. Insa pana atunci, sarcina ii da batai de cap, mai ales in relatia pe care o are cu sotul sau. Prezentatoarea TV a marturisit o intamplare recenta din familia sa si prin ce tranformari trece:

“Trec de la o stare la alta. In urma cu cateva saptamani, de dimineata, am avut un mic incident, cand m-am enervat, pur si simplu, degeaba. M-am lovit cu usa si am inceput sa plang si sa ma cert cu ea. Era o chestie minora, dar nu m-am putut abtine. Tavi a venit, m-a luat in brate si a zis “usa rea, pleaca de aici”. Ma trateaza ca pe un copil, pentru ca toanele mele chiar sunt de copil in aceasta perioada. El nu isi pierde niciodata calmul si nu mai stie ce sa mai faca sa ma linisteasca si sa ma amuze. E un sprijin extraordinar, chiar daca l-am “chinuit”.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here