Andreea Marin a ramas in inimile oamenilor inca de pe vremea cand prezenta emisiunea “Surprize, surprize”, prin care alina sufletele multor persoane despartite de-al lungul timpului si a diferitelor probleme din familiile fiecaruia.

“Zana”, asa cum era poreclita, inca reactioneaza la acest apelativ si nu s-a oprit nicio secunda din a face bine oamenilor din jurul sau si face tot posibilul pentru a le alina suferinta. Si-a infiintat o fundatie si are nenumarate proiecte in derulare, in care se implica activ. Recent, aceasta a suferit o interventie chirurgicala, care a tinut-o cu sufletul la gura, pentru ca exista posibilitatea unei complicatii si a unui diagnostic foarte grav.

Din fericire, a trecut cu bine peste aceasta incercare, iar Craciunul l-a petrecut exact asa cum si-a dorit, in familie, inconjurata de rude, dar si de cei mai apropiati prieteni: “Iubesc sarbatorile de iarna acasa. Poate pentru ca viata mea inseamna o continua calatorie, pentru mine Craciunul acasa e tot ce poate fi mai frumos. Va imbratisez cu inima”, a fost mesajul transmis de Andreea Marin pe retelele de socializare. Internautii au reactionat imediat, facandu-i nenumarate urari de bine, atat ei, cat si familiei sale.

Fosta prezentatoare Tv a marturisit ca se simte din ce in ce mai bine dupa interventia chirurgicala: “Sunt bine, voi fi si mai bine si va multumesc pentru gandurile bune, dragii mei, nu va pot raspunde inca individual, de aceea o fac prin acest mesaj, dar ma voi odihni si imi voi recapata forta, promit. Deja zambesc, deci sunt bine.” 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here