Gheorghe Turda si Nicoleta Voicu nu au pace nici de Sarbatorile Pascale. Desi au marturisit ca s-au despartit la scurt timp dupa ce au hotarat sa mai dea o sansa relatiei, interpretul pare ca se gandeste tot la fosta sa partenera. Insa sentimentele nu ii sunt impartasite, caci femeia i-a adresat un mesaj pe retelele de socializare pentru a se face inteleasa.

In urma cu un an de zile isi declarau dragoste eterna, aparand si la televizor marturisind ca diferenta de varsta nu este un impediment pentru ei, ci doar sentimentele conteaza. Insa la cateva luni de zile de la ultima lor aparitie televizata cei doi au anuntat ca s-au despartit. Cea mai afectata a fost Nicoleta Voicu, care isi dorea cu disperare ca barbatul sa se intoarca in bratele ei.

Pe durata despartirii, cei doi si-au aruncat cuvinte grele prin intermediul media. Nicoleta Voicu ii reprosa ca nu ii acorda atentie, ca tot timpul sta numai cu ochii in telefon, ca nu au parte de nicio iesire in oras ca doi indragostiti, ci doar la evenimentele mondene.

Pe cealalta parte, Gheorghe Turda a marturisit ca iubita lui era o femeie extrem de geloasa, care ii cauta in telefon, care facea scandal de fiecare data, iar el a simtit ca nu mai poate gestiona situatia, asa ca s-au despartit.

Dupa ce a marturisit ca nu se va intoarce niciodata la fosta sa iubita, se pare ca interpretul si-a schimbat parerea, iar la o luna de zile cei doi formau din nou un cuplu. Din pacate, Nicoleta Voicu a luat decizia de a-l parasi, pentru ca interpretul nu isi schimbase comportamentul de ea deloc.

Insa Gheorghe Turda nu o poate uitat atat de usor, caci la mai bine de  luni de la despartire, el inca o cauta. Enervata ca nu este lasata in pace, Nicoleta Voicu a postat un mesaj acid pe retelele de socializare:

“Sa-i spuna cineva dlui Gheorghe Turda ca viata lui nu ma mai intereseaza. Am primit aceasta fotografie de la el astazi. Cu greselile grave sunt neiertatoare. Vom onora angajamentele luate impreuna, niciodata nimic mai mult. Imi doresc sarbatori linistite alaturi de familia mea, ceea ce va doresc si voua.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here