Brigitte Sfat, fosta sotie a cunoscutului tenisman Ilie Nastase a facut declaratii spunandu-si parerea pe care o are acum despre fostul ei sot. Ea a vorbit in termeni laudativi, recunoscand ca inca mai tine la el si explicand de ce.

Bruneta a participat recent la emisiunea Ferma redata pe Pro Tv. Acolo ea s-a indragostit de un alt concurent, Florin Pastrama, alaturi de care traieste o frumoasa poveste de dragoste si in prezent. Atunci cand au plecat la Ferma, ambii parteneri aveau cate o persoana care ii astepta acasa, insa au renuntat la relatiile vechi pentru a putea fi impreuna.

Fostul barbat al lui Brigitte Sfat, Ilie Nastase, si-a refacut si el la randul sau viata cu o alta bruneta pe nume Ioana Simion. Cei doi s-au cununat civil in primavara acestui an si urmeaza sa faca si nunta cat mai curand posibil.

Invitata la emisiunea Vorbeste Lumea de la Pro Tv, Brigitte a fost intrebata ce parere are in momentul de fata despre fostul ei barbat, Ilie Nastase si despre Idila ei cu Florin Pastrama. Ea a avut numai cuvinte de lauda la adresa fostului sau aprtener de viata.

„Eu tin la el pentru ca a fost alaturi de mine 8 ani de zile. Cred ca daca un om tine la tine, isi doreste sa fii fericit. Eu ma bucur ca este fericit si ca si-a refacut viata”, a declarat Bigitte Sfăt. Ea a marturisit de asemenea si ca isi doreste foarte tare sa aiba copii cu actualul iubit.

„Eu imi doresc de 10 ani copii, motivele care au dus la despartirea mea de Ilie au fost ca el nu si-a mai dorit copii. Stiu ca Florin isi doreste foarte mult copii, isi doreste o familie”, a afirmat Brigitte Sfat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here