Andreea Mantea a plecat de la emisiunea “Wowbiz” si i-a luat locul Biancai Dragusanu la “Te vreau langa mine”. La 2 saptamani de cand a inceput emisiunea, acesta s-a enervat foarte tare. A decis ca va schimba regulile joculuisi a dat un ultimatum participantilor. 

Andreea Mantea a decis sa schimbe regulile “jocului” pentru ca i se pare ca cei prezenti in platou pentru a-si gasi jumatatea au venit doar pentru a fi vazuti la TV. Tinerii nu dau senzatia ca se afla in platou pentru a-si face o relatie. Andreea Mantea i-a anuntat inca de la inceput ca regulile se vor schimba dupa ce se va obisnui cu formatul emisiunii. Insa nu a fost ascultata, iar fiecare a facut ce a stiut mai bine.

Aceasta isi doreste sa vada in platou mai multe cupluri, nu oameni care vin de dragul de a aparea la televizor. Participantii omit faptul ca sunt multe alte persoane care vor sa le ia locul. Iar Andreea Mantea a tinut mortis sa le aminteasca acest lucru:

“O alta problema care apasa foarte tare aici si pe care nu o intelegeti (…), sunt extrem de multe persoane care vor sa ajunga la aceasta emisiune ca sa-si gaseasca pe cineva. (…) Daca voi veniti aici si nu va intereseaza sa mergeti la intalnire si refuzati fara niciun motiv bine intemeiat, inseamna ca, cumva, ne luati de prosti, veniti ca va place la televizor.”

Singurul motiv de bucurie la prezentatoarei este faptul ca deja exista primul cuplu de cand a venit la aceasta emisiune. Le-a transmis gandurile sale sincere: “Eu ma bucur pentru amandoi si sper din tot sufletul sa legati o relatie frumoasa. Sunteti primul cuplu care s-a unit aici de cand am venit eu.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here