Cunoscutul show de televiziune “Insula Iubirii” este difuzat de postul de televiziune Antena 1, iar concurentii merg sa isi testeze iubire. In general, cei care nu isi asuma consecintele propriilor actiuni, incep sa arunce cu noroi in producatorii emisiunii. Nu este cazul lui Ionut Gojman!

Tanarul a venit cu un scop foarte bine stabilit la aceasta emisiune si a facut tot ce a fost necesar pentru a-si implini visul, de a deveni vedeta. S-a inscris la emisiune alaturi de iubita sa, Mirela, si au venit sa isi testeze dragostea. Pe durata show-ului, bruneta a fost sedusa de ispita Mircea, iar Ionut a pus capat relatiei. Avand un scop clar in minte, acela de a deveni ispita in urmatorul sezon.

La confruntarea finala, Mirela se ruga de el sa reia relatia. Desi cu doar o seara in urma ii marturisea dragostea sa ispitei Mircea. In resortul baietilor, Ionut Gojman a flirtat constant cu ispita Nicoleta si ii marturisea in nenumarate randuri despre planurile sale de a fi celebru si a-si promova in acest fel afacerea.

Se pare ca pentru tanar numarul de like-uri la o postare si celebritatea au fost mult mai importante decat relatia pe care o avea cu Mirela.

Faima de care a ajuns sa se bucure dupa difuzarea ultimului episod l-a determinat sa scrie un mesaj plin de aroganta la adresa persoanelor care il critica: “Salutare. Vreau sa va multumesc tuturor pentru implicare si determinare sau chiar pierdere de timp. in cateva ore, o zi, am ajuns top search pe Google, top search pe Youtube, top search pe Instagram si Facebook. Sper sa nu ajungeti sa imi cereti bani pentru aceasta publicitate. „Asumati-va”, fie ea pozitiva, fie ea negativa, fie frustranta. Asta, la fiecare in functie de consimtamantul liber exprimat, sper sa mentineti ritmul, iar cand nu mai faceti fata, va ajut cu drag. Toate cele bune va doresc.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here