Andreea Tonciu a fost una dintre cele mai controversate asistente de televiziune. Mereu a spus ceea ce gandeste, iar acest lucru nu i-a atras foarte multe simpatii din partea colegilor de breasla. Dupa relatia cu nabadai pe care a avut cu fostul fotbalist, aceasta pare ca si-a gasit linistea.

In toamna anului 2016 aceasta a luat decizia de a se casatori cu alesul inimii, Daniel Niculescu, iar in aceeasi zi au facut si cununia religioasa, bifand doua evenimente extrem de importante. Bruneta a radiat in ziua nuntii sale, alegand o rochie tip printesa, care i-a pus talia in evidenta, nici nu ai fi zis ca are cateva luni de cand a nascut.

Atunci cand a decis sa se casatoreasca, bruneta a renuntat la toate job-urile ei si s-a retras din lumina reflectoarelor, dedicandu-se exclusiv vietii de familie. Daca la inceput nu se vedea mama, acum declara ca nu mai concepe nici macar o zi fara minunea sa. A dat nastere unei fetite de nota 10, au ales si un nume de sfant pentru ea, fiind botezata Rebeca Maria.

Pe seama casniciei lor au existat foarte multe supozitii, ba ca divorteaza, ba ca nu se inteleg bine. Insa bruneta le-a dezmintit de fiecare data, spunand ca ea nu s-a casatorit ca sa divorteze si nici nu a facut un copil sa creasca fara tata.

Andreea Tonciu nu rateaza nicio ocazie pentru a spune cat de importanta este Rebeca Maria pentru ea si ca de ea este cel mai atasata. Nu o poate lasa in grija nimanui pentru ca plange dupa ea.

Recent, Andreea a avut o discutie in contradictoriu cu sotul sau, la care era prezenta si fetita. Fara sa stea prea mult pe ganduri, micuta s-a dus si l-a impins pe tatal ei, pentru a termina cearta. Bruneta a fost foarte emotionata de gestul facut, desi este cunoscut faptul ca fetele sunt mult mai atasate de tata, decat de mama.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here