“Puterea dragostei” este cel mai nou show de televiziune matrimonial. Conceptul este diferit, concurentii locuind in doua case separate, intr-o alta tara. Au voie sa se vada 8 ore pe zi, doar in interiorul casei, iar in exterior le este interzis sa ia legatura.

Andreea Mantea, concurentii si intreaga echipa de productie s-au mutat pentru o perioada de 6 luni in Turcia. Participantii sunt la mana publicului si in functie de voturile lor castiga premii si se determina cat timp vor petrecere in Turcia.

Unul dintre primele cupluri formate este cel dintre Adrian si Raluca. Desi lucrurile pareau bune intre ei din exterior, se pare ca gelozia amandurora i-a adus in pragul despartirii. Cei doi au avut un schimb de replici nu tocmai in regula pentru un inceput de relatie. In loc sa isi petreaca majoritatea timpului pentru a se cunoaste mai bine, acestia isi reproseaza foarte multe lucruri generate de gelozie.

Prima data cand Adrian si-a aratat gelozia a fost atunci cand a venit noul concurent, Ricardo, iar lui i s-a parut ca a vorbit prea mult cu Raluca, iar iubita lui i-a zambit intr-un fel anume.

Daca aceea problema au clarificat-o, acum Adrian i-a reprosat ca vorbeste prea mult cu Daniel si au prea multe glume impreuna. Oricat a incercat Raluca sa ii explice ca ea se intelege bine cu baietii si ca cei mai buni prieteni ai ei sunt baieti, Adrian a fost de neclintit. Reactia sa a fost sa se ridice si sa plece de langa iubita lui, chiar daca aceasta l-a rugat sa nu o lase singure, punandu-i in vedere ca se va supara foarte tare daca face acest gest.

Adrian s-a oprit din drumul lui doar pentru a-i reprosa ca uita ceea ce vorbeste cu el, apoi a continuat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here