Bianca Dragusanu a revenit in atentia presei prin despartirea de tatal fetitei sale, Victor Slav. O veste la care nu se astepta nimeni, mai ales ca o iertase dupa escapada pe care a avut-o cu Adrian Cristea la Paris atunci cand erau casatoriti. Pe conturile de socializare cei doi nu au lasat de inteles ca relatia dintre ei s-a racit.

Victor Slav si Bianca Dragusanu au preferat sa patreze tacerea in legatura cu motivul despartirii lor, insa la nici o zi blonda a aparut la bratul unui tanar milionar. Relatia lor nu a mers, dovedindu-se ca sunt doua caractere diferite, iar acum se afiseaza mandra alaturi de Alex Bodi.

Si acesta este tot milionar, asa cum ne-a obisnuit frumoasa blonda. Relatia lor pare una destul de inghegata, Bianca a mers in Spania si i-a cunoscut parintii, dar si pe cele doua fete si fosta sotie, despre care are numai cuvinte de lauda. Apoi au mers in Paris alaturi de fetele lui Alex Bodi. Cei patru s-au distrat de minune in vacanta, daca judecam prin prisma fotografiilor si filmuletelor incarcate pe retelele de socializare.

Recent, a fost ziua lui Alex, iar iubita lui i-a pregatit o surpriza, preferand sa petreaca doar ei doi, in intimitate. Ziua aniversara a relatiei lor a coincis cu cea a iubitului ei, iar buchetul primit l-a fotografiat si l-a impartasit cu prietenii sai virtuali. Ceea ce a ridicat multe semne de intrebare a fost mesajul pe care l-a scris blonda: “Din septembrie pentru totdeauna”. Toata lumea isi pune semne de intrebare cu privire la viitoarea nunta.

Alex Bodi a cunosct-o si pe micuta Biancai, marturisind ca este foarte simpatica si ca o indrageste foarte mult. Cei doi prefera sa ia lucrurile in ordinea normala, momentan exclud mutatul impreuna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here