Mihai Morar este unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori de televiziune, insa si un om de radio extraordinar, chiar reprezentativ pentru Radio ZU. Acesta este casatorit si are doua fetite minunate, dar pe final de an vrea sa ii faca o surpriza sotiei sale.

Atunci cand nu este la radio sau pe platoul de filmare, Mihai Morar isi petrece timpul liber alaturi de fetele sale, aceasta fiind modalitatea sa de relaxare. Este casatorit de 12 ani cu Gabriela, iar secretul unei casnicii de durata este respectul si iubirea! Si-a cunoscut sotia la postul Radio 21, in anul 2006, iar la doua luni si-a dat seama ca vrea sa ii fie alaturi toata viata.

Desi nu se vedea in fata altarului prea curand, se pare ca Gabriela a reusit sa ii dea toate planurile peste cap. Cei doi s-au mutat impreuna dupa ce au petrecut un week-end la munte impreuna. Mihai Morar pare mai indragostit ca niciodata de sotia sa, desi au trecut 12 ani de cand sunt impreuna, se pare ca au gasit secretul fericirii.

Cele doua fete pe care le au impreuna ii seamana perfect prezentatorului. Insa viata cu trei fete se pare ca nu este suficienta pentru el. Avand-o invitata pe Mihaela Moise in platou si au vorbit despre copilul acesteia, lui Mihai Morar i-a venit o idee: “As mai face un copil. Imi place perioada asta. Sa vezi ce amintiri frumoase raman din perioada asta! Stresati-va mai putin! Pe bune, mi s-a facut dor! Ma duc cu gandul asta acasa! Sper sa nu doarma acasa!”

Toamna aceasta a fost sezonul gravidutelor in showbiz-ul romanesc, ramane de vazut daca urmatorul care va da fericirea veste este prezentatorul emisiunii “Rai da’ buni”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here