Gabriela Cristea se afla pe ultima suta de metrii pana va intra in concediu de maternitate, avand in vedere ca in primavara anului urmator va da nastere inca unei fetite, iar familia lor se va mari. Cunoscuta prezentatoare este cunoscuta drept o femeie muncitoare, iar aceasta prefera sa mearga la munca pana cand va simti ca nu mai poate face fata.

Din fericire pentru ea, are parte de o sarcina usoara, care ii da libertatea de a avea grija de fiica ei in varsta de un si de a merge in continuare sa prezinte emisiunea “Te iubesc de nu te vezi”. Beneficieaza de un mare ajutor si din partea sotului ei, Tavi clonda. Insa venirea pe lume a celui de-al doilea copil al cuplului ii face sa se gandeasca la posibilitatea de a angaja o bona pentru a face fata cu brio cerintelor celor doua minuni din viata lor.

Si cum Gabriela Cristea are zilnic dispute sau discutii in contradictoriu cu concurentii emisiunii pe care o modereaza, aceasta are momente cand ia atitudine. Ca si in acest caz, cand a fost adusa in discutie egalitatea dintre un barbat si o femeie: “Femeile nu au cum sa fie egale cu barbatii pentru ca genetic suntem diferiti si natura ne-a inzestrat diferit. Femeia a dorit sa se tina cont si de parerea ei. Aceasta egalitate in drepturi a fost inteleasa de fiecare asa cum a considerat… Daca barbatul poate sa insele, de ce sa nu insele si femeia? Tot egalitate in drepturi.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here