Bianca Rus si Antonio s-au despartit cu scandal. Nici nu s-au intors bine din luna de miere, caci barbatul si-a facut bagajul si s-a mutat din casa brunetei in urma a nenumarate certuri si neintelegeri. Cantareata nu a iesit sa il acuze public de nimic, toate declaratiile le-a facut prin intermediari, iar Antonio le-a demontat rand pe rand.

Dupa o nunta de vis si o luna de miere intr-o tara exotica, Antonio ii cere divortul la notar Biancai Rus, iar aceasta refuza sa divorteze fara a avea un proces la tribunal. Barbatul nu a reusit sa ii inteleaga motivele pana acum, mai ales ca ei au fost casatoriti o perioada foarte scurta de timp si nu au nimic de impartit, din punctul sau de vedere. Acuzat ca a plecat cu o importanta suma de bani si cu bijuteriile din aur, acesta a iesit public si a demonstrat ca sotia sa minte.

Mai mult, a provocat-o sa accepte sa mearga la testul poligraf, pentru a inceta cu aceste acuzatii nefondate. Aceasta solicitare din partea lui Antonio a ramas fara raspuns.

In urma incidentului petrecut cu cateva zile in urma, Bianca Rus s-a hotarat sa ceara ordin de restrictie impotriva sotului sau. Zis si facut! A mers la Judecatoria Sectorului 1 pentru a depunde plangere, insa vestile pentru cantareata nu sunt bune – cererea sa a fost respinsa!

Solutia emisa de catre Judecatoria Sectorului 1: “Respinge cererea, ca neintemeiata. Onorariul avocatului din oficiu desemnat pentru parat, Cochet Mihaela, in cuantum de 260 lei, se va avansa din fondurile Ministerului Justitiei. Obliga reclamanta la plata catre parat a sumei de 700 de lei, reprezentand onorariu avocatial. Cu drept de apel in termen de 3 zile de la pronuntare. Cererea de apel se depune la Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti, sub sanctiunea nulitatii. Pronuntata in sedinta publica azi 17.12.2018.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here