Pe numele sau adevarat, Cristina Lupu, caci despre ea este vorba, este cunoscuta in mediul online sub pseudonimul “Like Creata”, lesne de inteles de unde si l-a ales, dupa despartirea de Ruxy, cu care forma trupa Like One. Desi vrea sa para alt tip de persoana, multe detalii din viata participantei la emisiunea “Chefi la Cutite” au iesit la iveala, dupa ce aseara a vazut o tara intreaga cum a trisat!

Echipa rosie, din care face parte Like Creata, a pierdut aseara confruntarea si a fost nevoita sa intre la duel. Tema data de Gina Pistol a fost una foarte simpla, insa blondei nu i-a iesit nimic. Fara sa stea pe ganduri, a inceput sa se planga ca preparatul sau nu este gata si nici nu il poate prezenta asa chefilor, iar singura solutie la indemana a fost sa ia 2 briose preparate de un alt coleg si sa le prezinte ca fiind ale sale.

Aceasta a mintit fara ezitare in momentul in care Gina Pistol a intrebat-o daca prajiturile sunt ale ei, spunand senina: “Da, le-am pus in alt cuptor. Sunt ale mele.” 

La jurizare a primit 12 puncte pe produsul realizat de un coleg, iar un coechipier de-al sau a fost nevoit sa paraseasca in acea seara concursul. Toata lumea se astepta ca aceasta sa recunoasca faptul ca nu a gatit nimic si sa nu lase un concurent excelent sa iasa pe nedrept din concurs, insa Like Creata si-a asumat cele 12 puncte ca si cum ar fi muncit pentru ele.

Din pacate, in acelasi mod a actionat si fata de colega sa atunci cand s-au despartit, semn ca nu este straina de astfel de “practici”: Like Creata avea acces la pagina trupei LikeOne de Facebook si a schimbat administratorul, apoi a anuntat-o pe colega sa despre decizia luata. La acel moment, Ruxy a dat dovada de foarte mult bun simt si nu si-a dorit un scandal mediatic, asa ca s-a rezumat la a spune: “Creata a ramas cu pagina de Facebook si Instagram, o gasiti acolo, urmariti-o. Probabil ca o sa se numeasca LikeCreața. Eu am ramas cu canalul de YouTube, pe mine ma gasiti pe YouTube. Probabil o sa se numeasca LikeRuxy.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here