George Toader s-a facut cunoscut in lumea showbiz-ului romanesc datorita relatiilor pe care le-e avut cu diverse persoane publice din Romania. In prezent, omul de afaceri are 6 casnicii la activ si tot atatea divorturi.

Ultima femeie de care a divortat este cantareata de muzica populara, Maria Constantin. A urmat, ca de fiecare data, un lung sir de scandaluri purtate prin intermediul media si create de catre Marcel Toader, care are o deosebita placere de a-si spala rufele in public. Cantareata, in schimb, a preferat sa pastreze tacerea si sa astepte ca scandalul sa se termine.

Dupa atatea casnicii esuate, Marcel Toader a ajuns la concluzia ca relatia perfecta se bazeaza pe sinceritatea venita din partea ambilor parteneri. In acest sens, omul de afaceri a facut o postare pe contul sau de pe retelele de socializare, in care vorbea detaliat despre acest lucru:

“Femeile invata unele de la altele sa nu recunoasca niciodata adevarul intreg fata de un barbat. Dar dragostea cea mai inalta se intemeiaza pe o sinceritate deplina de ambele parti. Tocmai pentru ca nu sunt barbati, femeile n-au de unde sa stie ca atunci cand un barbat priveste inapoi spre femeile cu care a avut legaturi de dragoste, inima lui se simte cel mai aproape de femeia care a ales calea adevarului.

Un barbat din soiul bun, chiar daca se lasa prins timp de o clipa de jocul usuratic de-a jocul si apararea, nu se opreste niciodata aici!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here