Carmen de la Salciua traverseaza o perioada foarte buna din punct de vedere al carierei. Bruneta se afla pe primul loc in trending pe Youtube la doar cateva ore de la lansarea unei piese. Se pare ca aceasta a gasit reteta succesului, desi pe plan sentimental a avut multe cumpene de depasit.

Anul trecut a luat decizia de a se desparti de fostul sau sot, nereusind sa treaca peste faptul ca acesta a inselat-o, iar increderea ei in el disparuse. Nici Culita Sterp nu a lasat acest subiect sa se inchida, ci a acuzat-o la randul lui ca are o relatie cu un bun prieten de-al sau, manager de hotel, foarte potent din punct de vedere financiar.

Si masina pe care a primit-o Carmen cadou suspecteaza ca este din partea sa, desi ea este o femeie independenta din punct de vedere financiar si isi poate permite o masina noua oricand.

Scandalurile s-au tinut lant, iar bruneta a facut o retrospectiva a anului care a trecut si si-a stabilit cateva idealuri pentru anul care abia a inceput: “Pentru 2019 mi-as dori sanatate. Nu e un clişeu. Dar vreau sa fiu capabila sa am rezultate bune. Vreau sa am parte de momente frumoase. Vreau sa fac treaba buna si sa fiu in top cu fiecare piesa pe care o lansez! Imi doresc ca anul 2019 sa aduca intelegere tuturor. Parca nu ne mai suportam, suntem din ce in ce mai rai, iar asta e atat de trist.

Ii putem ajuta pe cei aflati in nevoie, deoarece un sfat sau o vorba buna pot insemna atat de mult. Haideti sa fim mai buni! Ce nu te doboara te face mai puternic intotdeauna! Iata-ma aici, stralucitoare si pregatita de noi inceputuri, de colaborari noi, de melodii noi! Anul 2018 a fost un an al cumpenelor, dar Dumnezeu le randuieste oamenilor buni cai pline de succes!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here