Minodora este una dintre cele mai indragite interprete de muzica de petrecere din Romania. S-a lasant in urma cu foarte multi ani, iar de atunci se mentine in topul preferintelor ascultatorilor, lucru care o bucura enorm. Nu este o femeie care s-a lansat prin intermediul vreunui scandal, ci pe foarte proprii.

Artista a marturisit ca nu a avut dintotdeauna o situatie financiara buna, iar in copilaria sa a intampinat foarte multe dificultati din cauza lipsei banilor, insa nu trece o zi in care sa ii multumeasca lui Dumnezeu pentru tot ceea ce are in momentul de fata. A muncit enorm, este o persoana foarte ambitioasa, iar acum si-a construit casa visurilor ei.

S-a mutat in casa inca de cand nu erau toate camerele mobilate, preferand sa faca acest lucru in timp, insa acum se poate mandri cu o casa superba. Nu mai este niciun secret pentru admiratorii sai cum arata dormitorul Minodorei din vila ei de 300.000 de euro. Cantareata a incarcat pe retelele de socializare recent cateva fotografii facute chiar de ea in momentele ei de relaxare, in timp ce se afla in pat si se uita la televizor.

Se poate observa din fotografie un perete incarcat cu etajere, pe care sunt asezate zeci de sticle de parfumuri si numeroase cosmetice, aceasta fiind una dintre pasiunile ei. Printre acestea, se afla si cateva lumanari romantice, de diferite forme, pentru a crea o atmosfera cat mai intima.

S-a mutat in superba vila in urma cu 10 ani, cand nu avea totul terminat, dar bucuria de a se muta in casa ei a fost mai presus. Casa se afla in Bucuresti, iar  presa a relatat ca a costat 300.000 de euro. Vila manelistei are 180 de metri patrati, doua nivele, fiind compusa din trei dormitoare, trei bai, un living o sufragerie imensa, iar curtea are o suprafata de 500 de metri patrati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here