Bianca Dragusanu a traversat una dintre cele mai grele perioade ale sale din punct de vedere sentimental. In numai sase luni viata ei s-a schimbat radical si nici nu a reusit sa isi mai construiasca o alta relatie.

Una dintre cele mai neasteptata vesti din aceasta vara a fost despartirea dintre Bianca Dragusanu si Victor Slav. Nu au dat foarte multe detalii despre motivele separarii, insa Victor a fost vizibil cel mai afectat. Blonda, in schimb, la numai o zi s-a afisat la bratul lui Tristan Tate, un sportiv. potent financiar.

Relatia lor a durat doar trei luni de zile, insa a fost presarata de nenumarate certuri si scandaluri. Bianca a decis sa incheie aceasta relatie si a continuat sa spere ca isi va gasi jumatate. L-a intalnit pe Alex Bodi, iar lucrurile pareau ca se aseaza pentru ea. Au urmat vacante scumpe, in locuri exclusiviste, cadouri de zeci de mii de euro din partea barbatului, iar daca judecam dupa fotografiile incarcate pe retelele de socializare, toata lumea astepta ca cei doi sa anunte data nuntii.

In timpul vacantei de Craciun, la un hotel de cinci stele, cei doi au avut o divergenta, iar Bianca a plecat inapoi in Bucuresti, iar supriza a venit din partea lui Alex Bodi, care si-a chemat fosta nevasta sa ii fie alaturi. Barbatul i-a oferit in noaptea de Revelion un inel de logodna, semn ca dragostea lor este mai puternica si ca nimic nu ii va desparti.

Bineinteles ca Bianca a vazut toate aceste lucruri, iar primul sau gand a fost sa isi ia cele mai scurte si mulate rochii si sa iasa sa se distreze, dand impreusia ca nu o intereseaza. Pentru aceasta, a fost o mare dezamagire faptul ca a fost parasita, iar acum incearca sa arate tuturor ca este o femeie singura si disponibila, in cautarea iubirii. Surse din aropierea acesteia au dezvaluit ca nu si-a pierdut increderea si spera sa ajunga din nou la altar la bratul jumatatii sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here