Simona Halep ramane in continuare numarul unu mondial in clasamentul WTA, lucru care ii aduce o foarte mare satisfactie. Spera sa ramana acolo si urmatorul an, desi ii va fi dificil pentru ca inca se recupereaza dupa accidentarea suferita.

Simona Halep nu a avut un sfarsit de an foarte bun. A suferit o accidentare si a fost nevoita sa renunte la doua turnee care i-ar fi adus puncte importante si ii asigurau locul unu mondial pentru o perioada indelungata. Insa, in urma durerilor de spate, aceasta a revenit de urgenta in Romania, iar in urma analielor aceasta a fost nevoita sa stea sase luni departe de terenul de tenis si sa urmeze o perioada de recuperare sub indrumarea unui specialist.

De pare ca nu era de ajuns, anternorul sau a luat decizia de a se dedica mai mult familiei sale si a incheiat colaborarea cu romanca. Desi i-a inteles motivele, aceasta a traversat o perioada foarte grea, pentru ca Darren era cel mai important sprijin al sau cand se afla pe teren. Aceasta a luat decizia de a nu-si lua un alt antrenor momentan, dar si de a se bucura de alte lucruri, nu sa isi dedice viata doar tenisului.

Iata declaratia surprinzatoare a Simonei Halep:

“Situatia este astfel pentru urmatoarele trei-patru luni, nu vreau sa iau antrenor. Nu ma gandesc la asta. Las lucrurile sa mearga de la sine si voi vedea cum este, cumva, singura. Vreau doar sa ma linistesc. Am avut suficienta presiune in acesti ani. Acum simt ca nu vreau sa ma leg de nimeni, pentru ca atunci cand ai antrenor trebuie sa-i fi dedicat acelei persoane si sa faci totul pentru antrenor si pentru echipa.

Am nevoie sa fiu linistita cateva luni, cateva saptamani, pentru ca anul trecut a fost unul greu. Ma simt mai bine daca raman asa. Este decizia mea si nu stiu daca este cea mai buna, dar mi-am asumat riscul. Viata mea nu este doar tenisul acum. Incerc sa ma bucur de mai mult. Incerc sa fiu fericita. Am fost mereu, dar acum ma simt mai relaxata si ma bucur si de alte lucruri.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here