Bianca Dragusanu pare ca nu isi mai gaseste linistea. De cand s-a despartit de Victor Slav, aceasta a bifat doua relatii, dar nu mai lungi de trei luni de zile. Iar daca Tristan Tate s-a abtinut mereu in a vorbi despre ea, nu putem spune acelasi lucru si in cazul lui Alex Bodi.

Victor Slav le-a interzis apropiatilor sa mai deschida in preajma lui subiectul despre viata amoroasa a fostei sale iubite, spunand ca este treaba ei si este destul de mare sa isi gestioneze propriile decizii. Este cunoscut ca prezentatorul TV a suferit foarte mult dupa ce a fost parasit de blonda. Insa cei doi au ramas in relatii foarte bune pentru ca au de crescut impreuna o fetita minunata.

Cand lucrurile pareau ca se linistesc pentru Bianca Dragusanu si ca o vom vedea imbracand rochia de mireasa pentru a doua oara, aceasta a fost parasita de Alex Bodi, care a ales sa se intoarca la fosta sa sotie. Cei doi nu rateaza niciun moment pentru a-si arata dragostea pe care si-o poarta, barbatul spunand ca “dragostea adevarata nu moare niciodata”, referindu-se la Iulia.

Fosta dansatoare la bara si Alex Bodi par sa retraiasca inceputul relatiei lor, femeia fiind ceruta de nevasta in seara de Revelion, ulterior facandu-si cont comun de Facebook. Pentru ca nu incetau sub nicio forma comentariile la dresa Biancai si comparatiile intre cele doua femei, Alex a vrut sa puna capat acestora printr-un mesaj care nu ii face cinste fostei iubite:

“Nu sunt eu responsabil de mesajele negative pe care le primeşte Bianca. Nu mai vreau să vorbesc despre ceva ce s-a terminat.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here