Aniversarea lui Catalin Maruta a cazut anul acesta intr-o duminica, prilej pentru care prezentatorul Pro tv a ales sa petreaca alaturi de familie si prieteni cat e ziua de lunga. realizatorul tv a implinit 41 de ani, iar sotia l-a emotionat cu un mesaj foarte frumos care ar topi inima oricui.

In familia Andrei si a lui Catalin Maruta este mare sarbatoare. Realizatorul emisiunii de divertisment de la Pro Tv  se bucura alaturi de cei dragi lui si raspunde miilor de mesaje de “la multi ani”, care au inceput sa ii inunde paginile sale sociale inca de la miezul noptii. De departe cel mai frumos si mai emotionant a venit din partea sotiei sale, Andra. Vedeta i-a transmis dragostea ei, multumindu-i ca face parte din viata ei si transmitandu-i recunostinta pentru faptul ca el mereu crede in ea mai mult decat o face ea insasi.

“Pentru ca ma faci sa rad si cand totul pare greu, pentru ca ma faci sa cred in finaluri fericite, pentru ca tu crezi in mine mai mult decat pot eu insami, pentru ca esti cum esti, te iubesc si iti multumesc ca faci parte din viata mea. La multi ani, iubirea mea! La cat mai multi fericiti impreuna!”, i-a transmis celebra lui sotie.

Fanii celor doi artisti au completat rubrica de comentarii cu mesaje care mai de care mai frumoase, iar fotografia publicata de solista a adunat in doar o singura ora 25.000 de aprecieri de la prietenii virtuali.

Sotii Andra si Catalin Maruta au doi copii impreuna: David in varsta de 7 ani si Eva Maria in varsta de trei ani si jumatate.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here