Bursucu si Andreea traiasc o superba poveste de dragoste inca din anul 2012, dar coregraful prefera sa o tina ascunsa de lumina reflectoarelor. Desi marturiseste ca o iubeste enorm pe iubita sa, acesta nu doreste sa o expuna foarte mult la televizor sau in presa, mai ales ca nici ea nu isi doreste sa devina o persoana publica.

Andreea este managerul unui parc de distractii din Constanta, orasul in care locuieste, acelas fiind si locul unde s-au intalnit pentru prima data. Prezentatorul Tv se intelege foarte bine si cu fiica iubitei lui din prima casatorie. Cand l-a anuntat Andreea ca va fi tata a marturisit ca nu stia daca sa rada sau sa planga, fiind un moment extrem de emotionant pentru el, mai ales ca isi dorea de foarte mult timp acest lucru:

“Îmi doream foarte mult să devin tată, vorbisem cu Andreea că e momentul. Surpriza mi-a fost făcută de Sfântul Andrei, chiar de ziua onomastică a iubitei mele. Ea îmi așezase ecografia într-o cutie, mi-a spus: «vezi că ai ceva pe masă». Eu am deschis cutia și am găsit acolo o poză cu un bob de fasole. Nu știam ce să cred, dacă să plâng de bucurie sau să râd!”

Iar visul i s-a indeplinit pe data de 12 iulie, cand iubita sa a nascut o fetita perfect sanatoasa, care a primit nota 10 la nastere, pe care s-au hotarat sa o boteze Anays Maria. Mandrul tatic a incarcat recent o fotografie cu fetita sa pe retelele de socializare si a urmat un val de comentarii din partea fanilor, vazand cat de mult a crescut ce mica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here