Daniela Crudu, in varsta de 29 de ani este una dintre vedetele abonate la clnicile medicilor esteticieni. Sia facut numeroase interventii, cea mai recenta a avut loc luni, 18 februarie. Nemultumita de faptul ca nu avea talie, ea a apelat la chirurgul Nemer Kamal care, printr-o procedura numita liposculptura i-a facut o talie de viespe.

La varsta de doar 17 ani isi punea silicoane pe semnatura tatalui. La 28 le-a inlocuit cu unele putin mai mari, iar mai apoi si-a micsorat si gusa. Dornica sa aiba si o fata de papusa, Daniela Crudu si-a augumentat mai apoi buzele si a apelat la stomatologi pentru fatete dentare. Toate acestea nu au fost insa de ajuns! Iata ca bruneta si-a mai gasit un cusur! Ea crede ca era mult prea lata in talie, desi in toate pozele in care aparea in costum de baie se vedea clar ca are un mijloc ca tras prin inel.

Daniela s-a interesat astfel de o noua interventie numita liposculptura, in masura sa ii ofere talia de viespe mult dorita. Luni Cruduta s-a lasat pe mana medicului Nemer Kamal, a intrat fara nicio emotie in sala de operatii, iar dupa aproape o ora, cat timp a durat procedura estetica , aceasta a iesit cu zambetul pe buze. ”Sunt foarte bine. Sunt fericita pentru ca mi-am indeplinit visul. Eu sunt foarte agitata, am avut chef de plimbari dupa operatie. Nu m-a durut nimic, abia astept sa vad rezulatul final”, i-a spus fericita si entuziasmata Daniela Crudu medicului care i-a facut procedura estetica de liposculptura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here