Daca pentru unii ziua de Dragobete vine cu plimbari romantice si cadouri, exista si persoane care din anumite motive aleg sa nu serbeze aceasta sarbatoare romaneasca. Este drept ca este putin cam greu sa aniversezi Ziua Indragostitilor atunci cand esti… singur. Acesta este si cazul lui Cezar Oatu care a anuntat in mediul online ca s-a despartit de iubita lui, make-up artistul Andreea Vilau.

Ironia sortii este ca Cezar a anuntat ca este din nou un barbat singur chiar de Dragobete. Daca fanele artistului s-au bucurat probabil la auzul acestei vesti, el a ecplicat in mediul online ca pentru el ziua de 24 februarie va fi ina trista, gri, avand in vedere ca nu mai are motiv de sarbatoare, dat fiind ca el si cu iubita lui Andreea Vilau au decis sa porneasca pe drumuri separate in viata.

„Iti multumesc din suflet pentru toate clipele minunate, pentru blandetea si rabdarea ta! Imi este greu sa astern aceste cuvinte si cred ca ceva de fiecare data cand drumurile mele, ale tale, ale noastre se separa parca ceva din noi se rupe! Ar fi fost un an si astazi Dragobetele, dar pentru mine este doar o simpla zi gri unde am decis sa o fac public nedorindu-mi alte discutii colaterale pe aceasta tema delicata. Sometimes i just want to get far away from it all (cateodata vreau sa plec departe de toate n.r)”, a scris Cezar Ouatu pe Facebook. Randurile scrise de catre cantaret au aratat ca nu ii este deloc usor, mai ales ca cei doi ar fi implinit un an de Dragobete.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here