Una dintre cele mai cunoscute si apreciate soprane din Romania este Felicia Filip, care pe 20 martie a implinit 60 de ani. Este casatorita cu regizorul Cristian Mihailescu, iar cei doi reprezinta pentru multi tineri un exemplu de urmat!

Cei doi se cunoscu de mai bine de 30 de ani, dar au decis sa se casatoreasca in urma cu 28 de ani. Ambii declara fara nicio ezitare ca se considera suflete perecehe, atat de bine se completeaza si se inteleg.

Cei doi s-au cunoscut pe scena Operei Nationale din Bucuresti, insa regizorul mentioneaza ca el a remarcat-o cu mult timp in urma si i-a urmarit parcursul, dar a facut pasul cel mare de a merge la ea si a sta de vorba abia atunci cand i s-a parut momentul oportun, temandu-se de un refuz.

Felicia Filip a inceput sa studieze vioara in copilarie, apoi descoperind ce voce superba are si si-a schimbat complet planurile, indreptandu-si atentia catre muzica de opera. O fire ambitioasa, mereu a muncit din greu pentru a ajunge sa fie una dintre cele mai bune, asa cum isi imagina mereu.

Din fericire, sotul ei este cel care o sustine in toate deciziile pe care le ia. Prezenta la un eveniment monden, aceasta a vorbit despre casnicia pe care o are cu regizorul:

“Imi place sa spun ca eu si sotul meu suntem doua jumatati care s-au intalnit si se completeaza perfect in viata. Din miliardele de posibilitati Dumnezeu a ales ca noi doi sa fim pe veci impreuna. Important in viata este ca am stiut cand sa dam o alta sansa si am stiut sa ne bucuram cand partenerul a avut succes. Am stiut cum sa ne injumatatim incercarile care au aparut cu timpul in viata sa putem trece mai usor prin ele.

De cand ne-am intalnit ne spunem in fiecare dimineata «Buna dimineata, soare!» si ziua noastra ajunge sa fie mult mai frumoasa”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here