Ceea ce trebuia sa fie un cadou de sarbatori de la Andreea Banica pentru fanii ei, s-a dovedit a fi, din pacate pentru artista, intr-o ghicitoare cu variante de raspuns nu foarte magulitoare pentru vedeta. Andreea Banica a facut publica de sarbatori o sedinta foto, pe care insa prietenii ei viruali nu prea au apreciat-o. Cativa dintre ei i-au spus vedetei chiar si faptul ca a inceput sa semene din ce in ce mai mult cu Bianca Dragusanu.

Andreea Banica (40 de ani) a facut o sedinta foto speciala pentru sarbatori, intr-o rochie bordo mulata, cu detalii pretioase la maneci. In ton cu tinuta, artista a ales un machiaj sofisticat dar care a schimbat-o prea mult dupa parerea unora dintre internauti. La acesta au fost adaugate si editarile foto obisnuite pentru o sedinta foto, iar rezultatul final i-a facut pe fani sa o compare ba cu Lora, Ba cu Loredana Chivu, ba cu Bianca Dragusanu, ba cu o papusa Barbie.

Pe langa comparatiile nu foarte magulitoare pentru Andreea, cel mai mare repros al fanilor solistei este acela ca imaginile sunt mult prea editate acoperindu-i trasaturile ei si facand-o sa para o papusa Barbie. Ei au certat-o ca este o diferenta mult mai mare intre cum arata ea in realitate si cum este in aceasta poza. ”Mult prea photoshopata! Se vede ca e mult lucrata poza! E o diferenta prea mare intre cum esti tu in realitate si ce vrei sa arati in poza asta”, i-a scris o admiratoare. ”Wow! Parca nu e Andreea pe care am vazut-o acum cateva luni bune”, a adaugat altcineva.

Cei mai mulți insa s-au intrecut in comparatii. ”Semeni cu Bianca Dragusanu in poza asta”, a comantat cineva. ”Pe vremea cand Bianca nu era 100% plastic”, a completat altcineva.

”Nu pot sa cred. Ești superba. Multe am dori ca la varsta ta sa aratam ca tine. Dar machiajul tau te face sa arati cam mult ca Lora. Asta e parerea mea, pentru ca eu asta vad”, ” Wow, semeni tot mai bine cu Loredana Chivu”, au mai comentat fanii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here