Mirela si Ionut Gojman au paticipat la cuoscuta emisiune “Insula Iubirii”. Cuplurile isi testeaza iubirea, departe de casa, intr-o locatie exotica, unde au foarte multe tentatii la indemana, timp in care isi arata adevaratul caracter.

Daca la testimoniale toti par perfecti, pe insula totul se schimba. Majoritatea isi arata adevaratul carater. Mirela, la randul ei, a incercat sa para altceva decat ceea ce este. A pozat intr-o femeie puternica, dar nu a fost deloc asa pe parcursul emisiunii. Dupa reintalnirea cu Ionut Gojman, aceasta se ruga de el sa se impace, iar el sa nu accepte propunerea producatorilor de a fi ispita in urmatorul sezon.

S-a intors singura acasa, iar lucrurile au inceput sa se schimbe pentru ea cand a ajuns in atentia fanilor emisiunii. Toti au apreciat-o la inceput, apoi, vanzand ca nu este femeia in care pozeaza, au inceput sa isi schimbe parerea despre ea. Din pacate, Mirela a vorbit foarte urat la adresa multor concurenti, dar si a ispitelor, fapt ce a determinat-o sa spuna ca totul s-a intamplat de pe un cont fals si ea nu este raspunzatoare.

Criticand-o pe Hanne, Bogdan s-a simtit nevoit sa ii dea replica, spunand ca o roaga sa se opreasca din mintit, pentru ca va da adevaratele conversatii de pe whatsapp cu Hanne si nu este deloc in interesul ei. Ionut Gojman, fostul ei iubit, a rugat-o sa nu mai minta ca nu au mai vorbit din luna martie, asa cum a declarat ea, ci ca ultima lor conversatie a fost in urma cu o zi, iar el poate demonstra asta.

Vazand ca nu mai are nicio sansa se iesire, aceasta a luat hotararea de a iesi din acest scandal, cerandu-si scuze:

“Dragii mei, aici vorbesc de toata lumea din viata mea. Daca v-am suparat cu ceva, eu imi cer scuze in fata voastra. Si vorbesc in special de Ionut si restul colegilor de la Insula Iubirii. Am raspuns unor intrebari care intr-adevar, mai bine ramaneau fara rsspuns din partea mea. Eu imi asum fiecare vorba, de asta, imi cer scuze daca v-am suparat. Va doresc tuturor sarbatori minunate si multa iubire din partea celor dragi, iar pe tema din aceste zile considerati ca este subiect inchis pentru mine.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here