Valentina Pelinel este insarcinata cu gemene, iar problemele au inceput deja peentru ea. Sotia lui Cristi Borcea a marturisit ca se misca greu, ca are dureri de spate si ca desi a luat 16 kilograme in plus nu urmeaza vreo dieta.

Insarcinata pentru a doua oara, Valentina a vorbit cate de greu a inceput sa ii fie in ultima vreme. Fotomodelul s-a plans , comparativ cu prima sarcina su de cateva neplaceri cauzate de sarcina gemelara.

Vedeta a povestit ca prima sarcina, cu fiul sau Milan a fost una estrem de usoara. Elementele deranjante la aceasta sarcina sunt noi pentru ea: arsurile, durerile, faptul ca se misca mai greu, pe toate aceste lucruri ea nu le-a experimentat in timpul primei sarcini. Viitoarea mamica declara ca incearca sa nu se cantareasca farte des, pentru ca deja a pus in jur de 15 kilograme iar in prima sarcina a pus 26 de kilograme. Ea spune ca nu este o gravida care sa tina dieta.

„Cu Milan a fost o sarcina extrem de usoara. Acum, imi e mai greu, ma misc mai greu. Am avut ceva dureri de spate, am avut o perioada scurta de arsuri. Sunt elemente noi pe care nu le-am experimentat in sarcina cu Milan. Din cate am auzit ar trebui sa fiu multumita, norocoasa si sa fiu binecuvantata. (…) Am pus minim 15 kg. Incerc sa ma cantaresc mai rar, ca pe ultima suta cantarul se accelereaza, dar si la Milan am luat 26 de kilograme. Nu ma credea nimeni. Nu sunt o gravida care tine dieta”, a spus Valentina Pelinel, la „Xtra Night Show”, care este insa abonata la sala de sport.

Intrebata cum va naste, Valentina Pelinel a marturisit ca singura varianta acceptata si de medici este operatia de cezariana, avand in vedere ca nici la prima sarcina nu l-a adus pe lume pe Milan pe cale naturala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here