Bianca Dragusanu a luat decizia de a se desparti de Victor Slav in vara acestui an, iar de atunci deja are cea de-a doua relatie. Blonda a incovat lipsa timpului si distanta in relatia cu prezentatorul TV si ambii au luat decizia de a se desparti. Surprinzator, Bianca a aparut a doua zi la bratului unui barbat mult mai potent financiar.

Dar relatia lor nu a durat nici macar trei luni de zile. In timpul relatiei cu Tristan Tate, Bianca l-a cuoscut pe Alex Bodi, conform surselor din apropierea ei. Barbatul a inceput sa ii trimita flori si sa ii ofere atentia pe care Tristan nu i-o oferea. Pentru certurile cu luptatorul erau la ordinea zilei, cei doi s-au despartit, iar la scurt timp blonda s-a afisat la bratul lui Alex Bodi.

Relatia pare destul de inchegata, avand in vedere ca aceasta a fost intr-o vacanta la Paris alaturi de cele doua fete pe care Alex le are dintr-o casnicie anterioara si i-a cuoscut deja parintii si fosta sotie. Barbatul o rasfata cu cadouri scumpe si vacante in locatii exclusiviste, iar relatia pare ca se indreapta cu pasi mici spre o noua casnicie.

Drept dovada ca cei doi se inteleg extraordinar este si faptul ca Bianca Dragusanu a fost surprinsa la mall alaturi de una dintre ficele lui Alex Bodi. Cele doua au iesit la o sesiune de cumparaturi, ca fetele.

Cele doua s-au plimbat tinundu-se de mana, in tinute relaxate. Au zambit pe toata durata cumparaturilor, semn ca cea mica o place foarte mult pe Bianca, iar apropierea dintre ele este mai mult decat evidenta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here