Unul dintre cele mai controversate cupluri din lumea showbiz-ului format din Brigitte Nastase si Cornel Oana ne dezvaluie latura lor domestica, certurile de la ordinea zilei dar si despre relatia cu Dumnezeum presa de scandal si Ilie Nastase.

Brigitte este femeia transformata de catre primul sot in vaduva, ranita la propriu de cel de-al doilea dar si la figurat cu firea lui iute la manie si nervi si reputatia de om de afaceri ce nu se intelege cu legea, iar cel de-al treilea transformand-o intr-o vedeta si facand-o cunoscuta de catre o lume intreaga. Acum ea este intr-o relatie cu partenerul ei de afaceri care va deveni si sotul sau.

Intrebati ce isi doresc de Craciun ei raspund ca vor sa il petreaca in familie si sa se relaxeze. Cei doi recunosc si faptul ca mai au unele discutii de cuplu desi relatia lor este la inceput. Sunt asociati la magazinul femeii iar multe dintre certuri vin chiar de acolo, intrucat pana si ea recunoaste ca este complicata la capitolul afaceri. “Ne-am asociat la magazinul meu, dar nu fara divergente. Eu eram foarte capoasa, nu voiam schimbari, indicatii…”

De la enervare pana la dragoste nue ste cale lunga, dupa cum spun cei doi indragostiti, intrebati cum au trecut de la o stare la alta, au declarat ca povestindu-si unul altuia problemele s-au apropiat si au inceput sa mearga impreuna la biserica. SI-au descoperit unul altuia slabiciunile si au inceput sa se placa.

“El era necajit si a inceput, la un moment dat, sa imi povesteasca despre problemele lui. Atunci l-am luat cu mine la biserica. Eu sunt pen­ticostala si a inceput sa-mi placa sa am cu cine sa merg la biserica. Atunci mi-am dat seama ca e un om special, pe care-l iubeste Dumnezeu. Ne-am vazut unul altuia slabiciunile, asta ne-a facut sa ne indragostim unul de altul. M-a atras la el faptul ca putea fi si slab.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here