Se pare ca de acum norocul începe sa-l urmărească pe Nativul din aceasta zodie! Se anunța un sfârșit de an favorabil cu rezultate satisfăcătoare, in care peștii își etalează toate punctele forte, printre care creativitatea, intuiția și empatia.

Pe plan financiar, Peștii excelează cel mai bine, munca le va fi cu adevărat apreciata și vor avansa pe plan profesional atunci când se așteaptă mai puțin.

De la jumătatea lunii noiembrie, Neptun tranzitează in casa a XII a și aduce vesti bune in viața Peștelui, acesta simtindu-se plin de viața și încrezător in forțele proprii.

Peștii au o puternica capacitate de a înțelege foarte bine oamenii, iar dacă pana acum aceștia ii înțelegeau doar pe alții, de luna aceasta peștii se înțeleg mai bine și se apreciază mai mult.

Este o luna potrivită pentru a începe sa pună in practica tot ce și-au propus pana acum, planuri care le vor aduce succes, deoarece peștii se vor baza pe buna lor intuiție.

Semn de apa, peștii vor aluneca ca prin urechile acului printr-o situație dificila și este indicat sa nu asculte sfaturile “prietenilor” căci îi vor tine in loc și vor încerca sa-i abată de la planurile sale. De preferat este sa va păstrați calmul pentru a evita problemele de sănătate.

Jupiter se afla in casa a X a și aduce Karma in viața pestilor, orice încerci sa faci se întoarce la tine cu aceeași intensitate cu care ai realizat acest aspect. Karma nu se referă in mod special la ceva rău, este legea firii care face referire la tot ceea ce vei proiecta in aceasta perioada.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here