Actorul american George Clooney si sotia sa, Amal ar putea sa fie nasi pentru primul copil al cuplului regal Meghan si Harry. Ducii de Sussex nu au confirmat informatia, insa o ruda a actorului a facut publica aceasta informatie. In sprijinul acestei vesti, ca parintii spirituali ai urmasuli regal ar fi sotii Clooney, mai vin si alte elemente. Cuplul regal a devenit foarte apropiat de cei doi viitori nasi, iar botezul copilui ar pecetui aceasta relatie de prietenie.

Actorul, potrivit Daily Mail,  si-ar fi anuntat rudele ce locuiesc in Augusta, Kentucky faptul ca va fi nas de botez al copilului regal. Faptul ca va fi nas a fost dezvaluit de catre un var al starului, Ben Breslin pentru ziarul britanic, acesta considerand ca George va fi un nas potrivit pentru ducii de Sussex: “Va fi un nas grozav, tot ce face e minunat, e un tip bun”, a declarat acesta.

Data aproximativa de nastere a bebelusului este in primavara 2019, iar sexul acestuia este tinut secret. Unele publicatii din Regatul Unit sustin ca suspecteaza faptul ca Meghan ar fi insarcinata cu gemeni.

Legatura stransa dintre cele doua cupluri este confirmata si de un dineu de luna viitoare organizat de George si Amal in casa lor din Londra, unde Harry si Meghan sunt asteptati. Foarte multi invitati celebri vor participa la acel dineu, printre care si sotii Obama.

Varul starului a mai afirmat ca si Amal are un rol important in punerea acestora pe lista de nasi, deoarece Meghan o considera un model pe aceasta. “Amal este frumoasa si minunata, si este un mare castig pentru familia noastra. O iubim de cand am cunoscut-o prima oara. A tras lozul castigator cu ea.” a spus el

Ben, varul lui George Clooney

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here