In editia de marti a matinalului “Neata cu Razvan si Dani” de la Antena 1, Dani Otil a facut dezvaluiri din copilaria si adolescenta lui ce au starnit multe zambete in randul telespectatorilor. Acestia au crezut ca este o gluma dar iata ca este purul adevar.

Paparazzii l-au surprins de nenumarate ori in compania multor femei superbe, el avand o relatie pasionala si cu Mihaela Radulescu, mai mare decat el cu 11 ani. Cine ar fi crezut ca musculosul prezentator a fost in copilaria lui cel mai mamos baiat.

Marti dimineata adevarul a iesit la iveala, cand Dani a facut dezvaluiri savuroase din propria copilarie. Va vine sa credeti ca mama lui Dani Otil l-a hranit cu biberonul pana la finalul gradinitei?

“Am supt biberonul pana la 6 ani. Am dormit in acelasi pat cu mama pana pe la 15 ani si nu prea adormeam decat daca o tineam de lobul urechii”, a declarat Dani Otil la Antena 1.

In lumina acestor dezvaluiri, declaratiile facute de acesta la finalul anului 2014, cand Dani si Mihaela au recunoscut in mod public faptul ca nu mai sunt un cuplu, capata o noua insemnatate. “Mi-a oferit cei mai frumosi ani. A renuntat la mai multe lucruri decat va imaginati ca sa imi fie lipita. Si mi-a fost. Raman cu numele ei tatuat pe captuseala pielii. Raman cu cele mai frumoase vacante. Raman cu cele mai intense trairi. Dupa sase ani langa doamna mea arat altfel… vorbesc, calatoresc, ajut, ma implic, muncesc altfel… m-a facut alt om, dar mai important, alt barbat. Femeia care imi va purta inelul pe deget sau copiii în pantece va avea de ce sa ii multumeasca. Uite de asta, prima invitatie la nunta mea (cu cine s-o califica), e scrisa in alb, pe numele Mihaelei. Eu am sarit acum mult timp din stratosfera, fara costum şi fara antrenament … cand mi-a spus Mihaela primul TE IUBESC!“, a scris Dani pe Facebook la acea vreme.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here