De cand au plecat in aventura “Asia Express” Liviu Varciu si Andrei Stefanescu sunt schimbati. Cei doi si-au lasat chiar si mustata.

Pentru filmarile celui de-al doilea sezon al show-ului “Asia Express”, difuzat in curand de Antena 1, aflati in India, Liviu Varciu si Andrei Stefanescu au intrat in randul localnicilor si si-au lasat mustata. „Ne-am trezit intr-o dimineata si ne-am gandit ce ar fi sa adoptam un look indian. Cu doar cateva zile inainte am filmat intr-un sat in care absolut toti barbatii aveau mustata, e un obicei pe care il pastreaza de foarte mult timp. Asa ca, zis si facut, ne-am prezentat la filmare cu ceva in plus. Ne tine de cateva zile, nu stiu daca ne intoarcem asa si la Bucuresti, ne mai gandim”, povesteste amuzat Andrei Ştefanescu.

Andrei si Liviu se afla de mai bine de o luna in Asia. Sri Lanka a fost prima destinatie din Drumul Elefantului, iar apoi a urmat India. Cei doi le vor arata telespectatorilor show-ului tot ce tine de cultura, obiceiurile si lucrurile inedite din cele doua tari in care se desfasoara competitia.

Aflati la Oceanul Indian, Liviu Varciu, Gina Pistol si Andrei Stefanescu au profitat de cateva ore libere atunci cand cursa s-a terminat mai devreme. In timp ce unii concurenti mai putin norocosi isi cautau cazare si se loveau de incertitudinea unui acoperis deasupra capului si al unei mese, iar altii isi petreceau dupa-masa la o familie de localnici, Gina si baietii se bucurau de o zi de plaja si de soarele arzator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here