Dupa o nunta ca in povesti si o luna de miere intr-o locatie exotica, vestea ca Bianca Rus si sotul sau, Antonio, s-au despartit a luat prin surprindere pe toata lumea! Cei doi aveau neintelegi dinainte de cununia religioasa, insa barbatul a sperat ca lucrurile se vor indrepta dupa ce se vor cununa in fata lui Dumnezeu.

Fanii cantaretei erau foarte fericiti cand aceasta si-a anuntat nunta cu barbatul visurilor ei, Antoio. Daca pana atunci, ea nu a avut noroc in dragoste, se pare ca iesise soarele pe strada ei. Dar cum orice minune tine foarte putin, acestia si-au anuntat despartirea. Mai mult, Antonio a punctat ca el vrea sa divorteze.

Motivele care au dus la separarea celor doi sunt neintelegerile care au aparut pe parcursul relatiei, iar toate certurile si discutiile in contradictoriu si-au spus cuvantul. Totul a plecat de la cununia civila, cand mama Biancai a acuzat-o pe mama lui Antonio ca ar fi impins-o. De aici si pana la un conflict intre cele doua familii nu a fost decat un pas.

Bianca a sustinut in presa ca atunci cand sostul sau a luat decizia de a pleca de acasa, s-a purtat urat cu ea, ba chiar a luat banii si aurul din casa. Acest lucru a fost dezmintit de Antonio, care a explicat ca la cateva zile de la despartire, ea se afisa la evenimente cu inelele pe care el i le-a cumparat.

Mama lui Antonio a intervenit si a dat mai multe detalii despre conflictele pe care le au cei doi, iar Bianca sustine ca se poarta urat cu ea: “Bianca minte non-stop. Daca era dupa mine nu era nicio nunta. La cununie nu s-a dat niciun ban din partea familiei ei. Baiatul meu a fost la magazin ieri seara (luni, n.r.) ca sa urgenteze procedurile divortului. Magazinul ala e inchiriat pe numele Gottschling, Antonio are tot dreptul sa fie acolo. El i-a cerut doar verigheta inapoi, iar ea a strans pumnul asa, sa nu i-o dea. Eu cred in Dumnezeu, fata asta minte prea mult si nu se gandeste ca face rau.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here