Monica Anghel a reusit in ultima perioada sa scape de mai bine de 25 de kilograme. Ea a reusit aceasta performanta datorita unei echipe de experti care aua jutat-o sa dea jos zeci de kilograme si sa aiba un program de exercitii regulat.

Pe parcursul a mai bine de jumatate de an, vedeta a intrat intr-un proces de transformare si a slabit 25 de kilograme, dand o linie frumoasa corpului ei. In spatele acestor rezultate insa si a ambititi sale sta po echipa formata dintr-un kinetoterapeut, un nutritionist, un medic fizioterapeut si un nutritionist.

In luna mai a acestui an, Monica Anghe a fost prezenta la un eveniment monden, acolo unde a dezvaluit mai multe despre dieta ei. Ea si-a schimbat in totalitate alimentatia si programul de viata. Mananca numai lucruri sanatoase si la anumite ore recomandate de catre echipa ei de specialisti si mai mult de atat, a inceput sa faca in fiecare zi sport, ajungand la performanta de a face 600 de abdomene pe zi.

“Am slabit 25 de kilograme, foarte, foarte, sanatos, frumos si asta datorita prietenei mele Ionela Preda, cel mai bun fizioterapeut pe care il are tara asta. Al ei, dar si datorita kinetoterapeutului, psihologului, pentru ca este foarte important sa stam bine cu echilibrul asta cand ne apucam sa ne schimbam viata, cat si a unui nutritionist.

Fiecare dintre acesti oameni are un rolul destul de important in acesta intamplare frumoasa si echilibrata din viata mea. Mai am sa dau jos cateva kilograme, dar usor, usor, o sa le dau jos si pe astea. Fac si sport cu kinetoterapeutul. El ne ajuta sa facem gimnastica, astfel incat sa nu ne distrugem articulatile, cum este cazul meu , a declarat Monica Anghel.

“Are voie sa manance legume, carne, lactate, in general proteine pentru ca are un regim proteic ca sa facem si muschi. Nu are voie zaharuri, paine, paste, orez. Fructe are voie in prima parte a zilei si intr-o cantitate limitata, pentru ca daca le consumam seara ele se transforma in zaharuri”, a explicat medicul fizioterapeut al Monicai Anghel.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here