Iti creste inima de bucurie cand auzi ca se vorbeste frumos despre tine, ca esti o persoana cu inima plina de bunatate, ca il ai pe Isus in suflet si in minte. Oricand poti sa fii un om mai bun, trebuie doar sa vrei asta.

Experientele vietii te schimba intotdeauna si te influenteaza in gandire si actiune. Pe unii dintre noi ne schimba in bine, pe altii in rau. Dar a face rau, nu este cea mai buna solutie, si stim bine de ce, pentru ca tot raul ni se intoarce inapoi, atunci cand te astepti mai putin. Continua sa faci bine si bine vei gasi!

Luati aminte mereu vorbele Maicii Tereza: “Spiritul tău este cel care îndepărtează pânzele de păianjen. Dincolo de orice punct de sosire e unul de plecare. Dincolo de orice reuşită e o altă încercare. Cât timp trăieşti, simte-te viu. Dacă ţi-e dor de ce făceai înainte, fă-o din nou. Nu te pierde printre fotografii îngălbenite de timp… mergi mai departe atunci când toţi se aşteaptă să renunţi.”

Cum sa fii mai bun:

Pentru a fi mai bun, mai inainte de toti, trebuie sa te ai incredere in tine si sa te simti cu adevarat mai bun, sa stii sa te apreciezi la adevarata ta valoare. Lucru ce nu trebuie sa te faca sa ii subestimezi pe cei din jur.

Imparte bunatate peste tot unde te duci si ai ocazia. Daca oamenii nu te rasplatesc, fii convins ca Dumnezeu nu uita si are grija sa primesti ceea ce meriti.

Fii atent la ceea ce promiti si la ceea ce faci ca sa nu ii dezamagesti pe cei din jur. Tine cont de sentimentele si dorintele celor apropiati.

Nu uita sa fii om! Toate in viata trec, mai putin imaginea ta in ochii oamenilor si amprenta ta in sufletele lor. Cu siguranta te simti bine cand stii ca esti un exemplu de urmat.

Ai mila de cei flamanzi, unde mananci tu, pot manca si ei. Dar din dar ce face dar!
Sa nu pleci niciodata la drum fara sa ai cuvantul “Multumesc” la tine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here