Show-urile de supravietuire au inceput sa fie din ce in ce mai dure, iar Ferma in noul sau format s-a conformat tendintelor. Vedetele ce s-au inscris in lupta pentru premiul de 50.000 de euro au ajuns intr-un loc in care se poate foarte usor sa faca hipotermie.

18 concurenti, dintre care unii vedete si altii deloc cunoscuti au fost debarcati dintr-un camion in varful unui munte, la cabana ce serveste drept ferma in noul sezon. Concurentii sunt: luptatorii Diana Belbita si Catalin Morosanu, Brigitte Nastase, Ame Calin, fosta prezentatoare TV Geanina Ilies, Florin Pastrama (var cu sotia lui Pepe, Raluca), Marius Craciun (judoka, fost participant la „Ninja Warrior”), dansatorul Emil Rengle, castigatorul show-ului „Romanii au talent” de anul trecut, cantareata Otilia „Bilionera”, Carmen Negoita, Claudia „Cream” Pavel, Ioana Filimon (Miss Romania 2016), Otniela Sandu (fosta participanta la „Supravietuitorul”), Jorge, Kamara, Remus Boroiu (campion la bodybuilding si fost concurent la Ninja Warrior’), Silviu Tolu (manechin și iubitul lui Lili Sandu) si Vali Barbulescu.

Surpriza mai putin placuta care i-a asteptat pe toti concurentii la locul faptei a fost casa, care era inghetata bocna. Intr-un loc in care temperatura ajunge la -17 grade Celsius, inauntru era fix ca afara! Geamurile casei erau complet inghetate cand cele 18 vedete au ajuns la ferma din munti.

Concurentii au fost nevoiti sa invete pe repede inainte cum sa faca singuri focul si inauntru intr-o soba veche si ruginita, cu numai cateva lemne ca sa nu ajunga la hipotermie peste noapte!

La un pol opus, Mihaela Radulescu, prezentatoarea emisiunii, are parte de cu totul alte conditii, conforme statutului ei. In casa in care este ea cantonata pe toata perioada filmarilor- 3 luni- ea are chiar si o sala de fitness conceputa special pentru ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here