Fosta ispita de la Insula iubirii, Bianca Roman considera ca Hannelore este o memeie neasumata.

Dupa terminarea show-ului Insula Iubirii, Hannelore si Bogdan, unul dintre cele mai controversate cupluri, s-au casatorit. Cei doi au avut parte de o nunta ca in povesti si isi declarau in fiecare zi dragostea nemarginita. Cu toate acestea, la doar cateva luni de la casatoria lor, cei doi au decis sa mearga mai departe in viata pe drumuri separate. Asa se face ca, in mare secret, Hannelore si Bogdan au divortat.

Atitudinea lui Hanne a starnit insa foarte multe controverse, chiar si in randul fostilor concurenti. Bianca roman a criticat-o aspru pe blonda pentru situatia creata. ”Dupa ce a facut Hannelore… Ne-a stricat imaginea tuturor fetelor ispite. Nu mai rezonez, e foarte mult. (…) Eu o stiu doar din ce am citit pe Facebook. Este o femeie neasumata, este o femeie mai putin mobilata mental… ca sa nu zic ca-i proasta. Incerc sa folosesc cuvinte mai decente. Daca era desteapta, n-o faceam toti proasta”, a spus Bianca Roman in cadrul unei emisiuni TV.

In marturiile de pe pagina de Instagram si pe cea de Facebook, hannelore a vorbit despre parcursul ei in emisiune, despre redescoperirea de sine si despre momentele pe care le-a avut alaturi de Andi, dar si de cele petrecute alaturi de Bogdan.

“Realitatea pura si adevarata. Recunosc ca in ultima vreme am mintit, da, am mintit și m-am mintit. Am plans si nu stiam de ce, am refuzat si nu stiam pentru ce. Am ajuns la ideea ca da, voi aveti dreptate, am mintit, mint si m-am mintit si v-am mintit. Si astfel am pierdut, am pierdut sansa sa cunosc macar un om minunat, pe el, printul pe cal alb. Cine stie ce ar fi fost, poate mult, poate putin, poate nimic, poate doar un prieten important. Am invatat ceva important datorita «Insulei iubirii»: ca viata se traieste, nu se ingroapa, ca sentimentele se recunosc si nu se ascund, ca oamenii se schimba mereu si nu se cimenteaza pentru eternitate si ca nu trebuie sa ne fie frica, sa ne ascundem. Sa fim asa cum suntem.

Da, Andi e un barbat frumos si mi-a placut, e un barbat interesant, m-a atras si am vrut sa ma ascund. Dar am gresit si realitatea ati vazut-o voi. Ma bucur ca l-am cunoscut si, de asemenea, sotul meu sau fostul e un om bun, care m-a sustinut si care a fost alaturi de mine, am avut momente frumoase, dar si grele, un barbat langa care m-am maturizat, am invatat si fata de care in unele situatii am gresit, un om minunat, dar nu ne potrivim, poate nu acum sau poate nici in viitor. Dar asta nu e o problema, experientele vietii sunt bine venite, pentu asta traim. Suntem diferiti si viata ne ofera surprize, sa le traim si sa nu ne mintim!”, a scris Hannelore Ulrich pe pagina ei de Facebook.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here